Design Tervezési Stúdió

Bemutatkozás

A tervezési Stúdiót azért hoztuk létre, hogy segítsünk Neked álmaid lakásának megvalósításában. Célunk a belső tér átalakítása, teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési tervezés és kivitelezés. Igény szerinti átalakítás esetén teljes körű tervezési szolgáltatást nyújtunk mindig arra törekedve, hogy a tervezés minél korábbi fázisában kapcsolódhassunk be a munkába.

Az építészeti átalakításokat is megtervezzük, akár engedélyezési terv szinten, statikai szakvéleménnyel együtt. Átalakításoknál nem csak berendezési és színterveket készítünk, hanem fokozottan figyelünk a térarányokra is, amivel megteremthetjük az otthon harmóniáját. Munkáink során arra törekszünk, hogy a megrendelő igényeihez, stílusához élhető, harmonikus tereket hozzunk létre, egységes koncepció alapján. Vállalási területek projektektől függően az egész ország területére kiterjedhet.

Vállalunk családi házak, lakások, nyaralók, irodák, üzlethelyiségek, panziók tervezése, 3d látványtervezést. Hiszünk abban, hogy igényeidnek maximális figyelembe vételével, a szakmai szempontokat és a költséghatékonyságot is szem előtt tartva születhet olyan belső tér, amely az esztétikum, a funkció és kényelem ideális ötvözete.

Kérjük nézze meg referenciánkat, s nyerjen betekintés fotórelasztikus látványterveinkbe, elkészült munkáinkba!