Design Tervezési Stúdió

Home Staging I.

Segítségnyújtás ingatlan eladásához, hogy az eladandó ingatlan felkészítése az értékesítésre úgy, hogy az minél gyorsabban és minél magasabb áron keljen el.

Eladná ingatlanát, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Szeretné, hogy ingatlana minél gyorsabban és magasabb áron keljen el? Tudja-e, hogy a Home Staging olyan speciális szolgáltatás, mely során a lakberendező az eladásra kínált ingatlant tudatosan készíti fel az értékesítésre? Miért?

Mert a lakberendező szakértői szemmel látja a lakást. Néhány bútor átrendezésével, berendezési tárgyak elrejtésével a lakás hangulatát, arculatát megváltoztatja, így azzal az enteriőrrel tudja kínálni a tulajdonos az ingatlanát, mely megfelel az ingatlanpiac igényeinek, és megteremti azt az „első benyomást” a vevőkben, mely gyors döntésre készteti Őket. Nem csak a jelenlegi tulajdonos számára tervezzük meg és alkotunk egyedi, kiváló térrendezésű otthont, hanem egyben leendő vevője számára is.

Minimális anyagi ráfordítással eladó ingatlanából figyelemfelkeltő otthont varázsolunk és a felkészítés minden esetben megtérül!
Kihozzuk a maximumot ingatlanából!

Home Staging II.

Segítségnyújtás ingatlan vásárlásához

Teljes körű szakmai támogatás, segítségnyújtás az ingatlan kiválasztásának pillanatától a kulcsrakész állapotig!

Ingatlan vásárlása előtt áll? Nem találja az igényeinek megfelelő ingatlant? Jól jönne egy lakberendező segítsége, aki szakértői szemmel látja a lakást? Teljes körű szakmai támogatás, segítségnyújtás az ingatlan kiválasztásának pillanatától a kulcsrakész állapotig! Hogyan?

  • Ingatlanközvetítő iroda segítségével kiválasztjuk az igényeinek megfelelő ingatlanokat (ezekről berendezési rajzot készítünk)
  • megvizsgáljuk, hogy a vásárolni kívánt ingatlan kifizetése után marad-e akkora költségvetési keret, hogy a tervezett átalakítások kivitelezhetők legyenek
  • ehhez készülhet irányt adó előzetes költségvetés vagy részletes tervdokumentáció alapján pontos árajánlat
  • Lakberendező segítségével a helyi adottságokat figyelembe véve térrendezés után kaphatunk egy olyan ingatlant, amikor az ingatlanból otthon kezd kibontakozni